NORCO

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 24. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Geography of Robots

Kiadó: Raw Fury

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A NORCO egy gótikus point-and-click és narratív kalandjáték, amely a játékost az eltorzult Dél-Louisiana süllyedő külvárosaiba és zöldellő ipari mocsaraiba viszi.

A bátyád, Blake, eltűnt, miután meghalt az édesanyátok. A megtalálása reményében egy szökevény biztonsági androidot kell követned New Orleans külvárosi finomítóin, bevásárlóközpontjain és vízelvezető árkain keresztül. Azonban az eltűnt testvéred egyszerűnek tűnő keresése végül egy többgenerációs rejtélybe torkollik. Az üdvösség, az emlékezet, a technológia és a természet közötti vonalak egy egyedülállóan lenyűgöző, elgondolkodtató elbeszéléssé állnak össze, amely a déli irodalomban, a ponyvaregényekben, valamint a klasszikus és kortárs point-and-click kalandjátékokban gyökerezik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.