Norbi's Quest 1.5

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. április 3. (17 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pilcz Studios

Kiadó: Pilcz Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Norbi az első részben elszenvedett baleset után kórházba kerül, ahonnan nem nagyon akarják hazaengedni. De mivel a zenekarnak szüksége van a basszgitárosra, ezért Norbinak minél előbb ki kell jutnia, ami nem is olyan könnyű feladat. 

A fejlesztők szavai: A Norbi's quest eredetileg tervezett folytatása, amit technikai problémák miatt akkor nem tudtunk megvalósítani. Mivel a 2-es szám már foglalt volt, így az 1,5-ös számozást kapta, utalva arra, hogy az első rész után játszódik. Ebben a játékban alkalmaztunk először szinkronhangokat és saját menürendszert. 
 

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.