Mothmen 1966

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 14. (2 éve 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Mothmen 1966 egy vizuális-novella stílusú horror-kalandjáték. A játékot egy független argentin csapat, az LCB Game Studio fejlesztette, amely a játék készítésekor mindössze két emberből állt: Nico Saraintaris íróból és Fernando Martinez Ruppel művészből.

A játék cselekménye 1966-ban játszódik, a híres Leonidák meteorraj zápora idején. Egy Lee nevű diákot irányítunk, akinek az amerikai polgárháború a szenvedélye. Egy egyetemi barátjától megtudja, hogy a városon kívül, a Holt benzinkút mellett van egy tökéletes hely az említett csillagászati jelenség megfigyelésére, és nem mellesleg, egy felejthetetlen randevúhoz is tökéletes helyszín. A főhős úgy dönt, hogy odaviszi a barátnőjét. A pár a helyszínen összetalálkozik Lou Hill íróval, aki azt állítja, hogy a meteorzáporok összefüggnek a mothmenekkel, más néven molyemberekkel, vagyis titokzatos lényekkel, akiknek megjelenése mindig balszerencsét hoz. Ez a találkozás örökre megváltoztatja Lee életét.

A Mothmen 1966 a Pixel-Pump antológia-sorozat első része.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Varney Lake Bahnsen Knights

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Mothmen 1966 – Az X-Aktás ponyvaregény
2023. április. 8.
Van néhány dolog, amit a Mothmen 1966 nagyon jól csinál: a pixel art és a dizájn, és van amit nagyon nem: a frusztráló, régimódi játékmenet. Tudom, hogy valószínűleg az volt a céljuk a fejlesztőknek, hogy ha már retró játékot készítenek, akkor az irányítás is legyen az, de számomra ez nem jelent pozitívumot. Ha szeretitek a lassabb tempójú, szövegalapú horrorokat, vagy csak nosztalgiázni szeretnétek, akkor érdemes vetni egy pillantást a Mothmen 1966-ra.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mothmen 1966 – Az X-Aktás ponyvaregény
Teszt
1 éve 3 hónapja (2023. április 8.)

Mothmen 1966 – Az X-Aktás ponyvaregény

Egy mindössze pár órás játékról van szó, amely az argentin LCB Game Studio fejlesztőcsapat „Pixel-Pulp” antológiájának első részét alkotja. A legtöbb külföldi l...