Monorail Stories

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 30. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Stelex Software

Kiadó: Freedom Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Monorail Stories egy kalandjáték, amelynek középpontjában a hétköznapi emberekkel történő rendkívüli dolgok állnak.

A monorail ellentétes vonalain közlekedő két ingázó, Silvie és Ahmal történetét követjük végig benne, akiknek élete leírhatatlanul összefonódik. A játékban fontos döntéseket kell meghoznunk mind a két utas számára, amelyek pillangóeffektusokat eredményeznek, amelyek a több lehetséges befejezés egyikét eredményezik.

A játékot egymagunk, vagy kooperatív módban az egyik ismerősünkkel is végigjátszhatjuk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.