Mira

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. június 1. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Too Husky

Kiadó: Too Husky

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék címében szereplő hölgy egy árvaházban dolgozik a második világháború idején. Amikor a helyet lerombolják, Mira egy mágikus, a szláv mesékből származó helyen találja magát.

Mivel narratív történetmesélős játékról van szó, ezért a történeten kívül a játékosok döntései is fontosak, amik befolyásolni tudják a játék cselekményét. Fejtörőket is tartalmaz a játék, de inkább csak másodlagos jelentőségük van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Szláv fantasy érkezik
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. november 14.)

Szláv fantasy érkezik

De akármennyire is gyönyörűek a kézzel-rajzolt (festett) képek, sajnos még sokat kell várnunk rá.