Martha is Dead

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 24. (2 éve 4 hónapja)

Műfaj: Horror, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: LKA

Kiadó: Wired Productions

Platform: Windows/DOS, Xbox Series X/S

Leírás:

Toszkána, 1944. Miközben a német és a szövetséges erők közötti konfliktus tetőzni kezd, egy nő megfulladt holttestére bukkannak. Az elhunyt lány ikertestvérének egyedül kell megbirkóznia a veszteség traumájával és magával a gyilkosság felderítésével is. Az ügy korántsem egyszerű, az igazságot a helyi folklórból előkerülő titokzatos furcsaságok és a háború extrém borzalmai leplezik, melyek egyre közelebb kerülnek hozzá.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy gyönyörű köntösbe öltöztetett, gyomorforgató pszicho-horror.
2022. február. 23.
A Martha is Deadnek egyértelműen sikerült kiemelkednie az átlag horrorok közül, de egyáltalán nem lett hibátlan, sem játékmenetileg, sem pedig a narratívában. Az utóbbiban tetszett a lehetőség, hogy én magam foglalhattam össze a történetet, bár összességében ez nem osztott, nem szorzott, mert még így is logikai falakba ütközöm vele kapcsolatban. Játékmenetileg pedig valóban felemásra sikeredett, mert a sétaszimulátor érzést kibővítették a bicajozás és a fényképészet lehetőségeivel, de igazából csak az utóbbi dob rajta valamicskét. Az LKA csapata azonban mindenképp dicséretet érdemel azért, hogy önerőből képesek voltak egy ilyen minőségű produktumot az asztalra pakolni, amelyben egy olyan szépséges helyszínre invitálják a játékost, amely eddig bizony még nem sokszor szerepelt játékokban. Az, aki csupán a rettegés, vagy a jumpscare jelenetek miatt próbálta volna ki, az felejtse el és vegye elő újra a Silent Hill valamelyik részét. Viszont aki inkább a narratívát és a nyugodtabb játékmenetet részesíti előnyben, az talán nem fog benne csalódni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jövőre érkezik a sötét és nyomasztó Martha is Dead
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 20.)

Jövőre érkezik a sötét és nyomasztó Martha is Dead

Az olasz LKA csapat ott folytatja, ahol az előző játékukkal abbahagyta, és ezúttal is egy nehezen emészthető kalandot szeretne elénk tárni.

Hangulatos trailert kapott a Martha is Dead
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. november 25.)

Hangulatos trailert kapott a Martha is Dead

Az olasz LKA stúdió és a brit Wired Productions kiadó bejelentették, hogy a Martha is Dead névre keresztelt horror játékuk Playstation 5-re is megjelenik majd,...

Ránéztünk a Steam Next Festre
Érdekesség
2 éve 9 hónapja (2021. október 3.)

Ránéztünk a Steam Next Festre

Itt van a Steam feszt itt van újra, mondhatnánk könnyű szívvel, ugyanis lassan megszokottá válik, hogy minden ősszel óriási demó dömpinggel jelentkezik a világ...

Martha is Dead
Teszt
2 éve 4 hónapja (2022. február 23.)

Martha is Dead

Olaszország, Toszkána, vér és szenvedés. Egy gyönyörű köntösbe öltöztetett, gyomorforgató pszicho-horror.

A Steam Téli Vásár bűvöletében
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. december 22.)

A Steam Téli Vásár bűvöletében

Nem is lehetne boldogabb a kalandjátékos szív, amikor az ünnepekre készülve jobbnál jobb akciók várják a különböző online boltokban. A december 21-én induló Ste...