Maize

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. december 1. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Sétaszimulátor, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ez a belső nézetes, halom puzzle-re és debil humorra épülő kaland olyan, mintha az X-akták és a Monthy Python-szkeccsek szerelemgyereke lenne. A Finish Line Games első saját játékában (előtte csak a Cel Damage-ot újították fel HD-ben) egy titkos katonai laborba látogathatunk el, ahol két tudós egy félreértés okán értelemmel bíró kukoricafajtát kísérletezett ki. A mi feladatunk lesz, hogy felderítsük a kutatólétesítmény sötét titkait, miközben az erős bit akcentusban beszélő kukoricák és egy egoista orosz Teddy-maci szolgáltatják a hasfalszaggató humort.

Bár manapság a belsőnézetes kalandok 90%-a sétaszimulátor, a Maize teljes mértékben hagyományos, az agytekervényeinket és az idegeinket erősen megdolgozó kalandjáték.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.