LUNA The Shadow Dust

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. február 13. (4 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Lantern Studio

Kiadó: Coconut Island Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A LUNA The Shadow Dust teljesen kézzel animált point&click kalandjáték fejtörőkkel, ami a szavak nélküli történetmesélést helyezi előtérbe gyönyörű mozgóképes átvezető jeleneteivel és lélegzetelállító zenéjével.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - Luna - The Shadow Dust
2020. június. 7.
Kijelenthető, hogy a “Luna - The Shadow Dust” a maga nemében egy mestermű, amit minden kalandjáték kedvelőnek ki kell próbálnia. Távolról sem a tökéletessége miatt, mert sok helyen látszik, hogy ez a fejlesztők első játéka, hanem azért, mert varázslatos. Egy olyan játék, amit nem csak játszol, hanem egyszerűen jó vele játszani, és az ilyesmi elég nagy kincs.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Luna - The Shadow Dust
Teszt
4 éve 1 hónapja (2020. június 7.)

Luna - The Shadow Dust

Ritkán van az embernek meghatározó játékélménye. Tényleg. Végiggondolva talán, ha másfél tucatnyi olyan cím jár a fejemben, amire azt mondhatom, hogy annyira em...