Lord Winklebottom Investigates

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 28. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az 1920-as években járunk, és a világ legjelentősebb zsiráfnyomozója éppen eddigi legnagyobb kihívást jelentő ügyébe készül belevágni. Egy rejtélyes meghívás egy elszigetelt szigetre egy hátborzongató gyilkosságot eredményez, és a gyilkos felkutatására versenyfutás indul az idővel. Szerencsére ebben a világunkhoz nem egészen hasonló világban senki más nem képes jobban megoldani az ügyet, mint a nagyszerű nyomozó és zsiráf úriember, Lord Winklebottom.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.