Lies of P

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 19. (9 hónapja 3 hete)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Kratos városának egy elhagyatott vasútállomásán ébredsz, egy őrülettől megbénult, vérre éhes városban. Egyetlen üzenettel indulsz útnak: "Keresd meg Geppettót. Itt van a városban." Mechanikus bábuként át kell küzdened magad a teremtődhöz. Segítséget nem sokat fogsz kapni az utad során, és senkiben sem szabad megbíznod. Még saját magadnak is hazudnod kell, ha emberré akarsz válni. De vajon tényleg ezt akarod?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Pinokkió a hőse az új Dark Souls-szerű játéknak
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. május 23.)

Pinokkió a hőse az új Dark Souls-szerű játéknak

A Lies of P-ben Geppettót fogjuk keresni és közben persze sokat fogunk hazudni (meg lehet, hogy káromkodni).