Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. június 15. (31 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Larry, kipihenendő az 5. epizód során szerzett tapasztalatait a felnőtt filmes iparban, a híres Muscle Beachen legelteti a szemét az erősen kidolgozott felsőtesttel rendelkező leányzókon. Egyszer csak egy leírhatatlanul hosszú limuzin áll meg a parton, amivel egy producer érkezik, hogy játékosokat toborozzon a Stallion névre hallgató TV-vetélkedőre. Az izomkolosszusok tömegében Larry kitűnik hatalmas szellemi előnyével, így könnyen bejut a műsorba, ahol aztán nagy erőfeszítések árán (kb. mindvégig azt se tudja, hol van, nem hogy a válaszokat) sikerül is a 2. díjat elnyernie, ami nem más, mint egy két hetes álomnyaralás az egzotikus La Costa Lotta hotelben. Hősünk természetesen mivel tudná a legjobban kitölteni a nyaralóhelyen töltendő idejét, mint az ott felbukkanó nő nemű lények (akik között a recepcióstól kezdve, a spanyol vendégmunkáson át, az egésznap az iszapfürdőben tengődő vendégig van minden) szívének meghódításával. Az, hogy az erősen kopaszodó anti-férfinak mekkora sikerei lesznek az itt tartózkodó leányzóknál, az már csak rajtunk múlik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Nincs is jobb, mint Larry bénázásait nézni buszozás közben!
2017. november. 17.
A Larry 6-ot szerencsére támogatja a ScummVM egy ideje, így semmi se áll az utunkba, hogy nekicsapjunk a La Costa Lotta hotelben található hölgykoszorú megfűzésének modern PC-ken, mobilon, tableten, PSP-n, vagy akár egy okostévén. Nincs is jobb, mint Larry bénázásait nézni buszozás közben! A Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! tehát mindenkinek ajánlott, aki eddig valamiért kihagyta volna a sorozat ezen epizódját és szereti az őrülten vicces játékokat, amiben sose lehet tudni, mi fog történni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!
Teszt
6 éve 7 hónapja (2017. november 17.)

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!

A fura öltözködési szokásairól elnevezett, a nőknél híresen tehetségtelen csajozógép kalandjai közül bevallottan a hetedik részt kedveljük itt az AG-nál a legtö...