Leisure Suit Larry 2: Larry goes looking for love (in several wrong places)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. október 27. (35 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az első rész eseményeinek folytatásaként Larry boldogan éli életét szerelmével, egészen amíg újdonsült barátnője le nem húzza az összes pénzét, és ott találja magát Los Angeles utcáin, nincstelenül. Ennek tetejébe a KGB titkos ügynökei is üldözni kezdik őt. A baj hatványozására pedig képbe kerül a gonosz Noontony professzor aki egy távirányítású szigetet tervez létrehozni... ezért Larrynek a nőügyeit egy kicsit a háttérbe kell szorítania. A Leisure Suit Larry sorozat második része folytatja az előd által lefektetett alapokat. Bár kevesebb a puzzle ebben a részben, a játékos dolga sokkal nehezebb mivel többször lehet meghalni ebben az alkotásban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.