Leisure Suit Larry 1: In the Land of the Lounge Lizards

8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1987. július 7. (37 éve 1 hete)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A méltán híres Larry sorozat legelső része amelyben a középkorú 40-es szerencsétlen nőcsábász egy kitalált városban "Lost Wages"-ben próbálja megtalálni a szerelmet. Érdekessége a sorozatnak, hogy eleinte a szöveges verziójú szoftpornók újabb generációjának volt felfogható amely a klasszikus kalandjátékok ismérveivel kevert végeredményt kínált nem kevés humorral és szexuális utalással. Az első rész alaptörténete igen egyszerű: Larrynek pirkadatig el kell veszítenie a szűzességét, különben öngyilkosságot követ el. Különböző helyszíneken járhatunk, amelyekre nem egyszer taxival kell eljutnunk. Al Lowe első játéka nem túl könnyű, számtalan helyen lehet meghalni benne, és a cselekedeteinket a King's Questből is ismert pontozásos rendszerrel értékeli az alkotás.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8/10 - Larry, a király
2020. november. 4.
Az első kalandjátékok között volt, amit kipróbáltam még ifjúkoromban (a Maniac Mansion-nal nagyjából egyidőben). Minimális angol tudásom és kevés tapasztalatom volt az ilyen stílusú játékokkal, de ott voltak a haverok és a végigjátszások :-( Így is átjött a debil humor és szegény Larry szerencsétlenségét is át lehetett érezni. Emlékeim szerint egy monokróm, narancssárga alapszínű Hercules monitoron játszottam végig. De a végén, ahogy a csaj a medencében harapja a barackot (vagy almát?) és végigfolyik rajta egy csepp... Maradandó élmény volt még ilyen minőségben is.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Sierra On-Line történetét egy új dokumentumfilm örökíti meg, a Legends Of Adventure
Hír
3 hete 4 napja (2024. június 23.)

A Sierra On-Line történetét egy új dokumentumfilm örökíti meg, a Legends Of Adventure

Kalandjátékos berkekben már május óta nagy hírnek számít a cég történetét bemutató dokumentumfilm elkészítése.