Last stop

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 22. (3 éve 12 órája)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Last Stop egy egyjátékos, külső-nézetes, a mai Londonban játszódó kalandjáték, amelyben három különálló karaktert irányítasz, akiknek élete egy természetfeletti krízis közepette szövődik össze.

- Donna, a középiskolás lány, aki úgy érzi, csapdába esett a fojtogató otthoni élet és a túlságosan védelmező nagytestvére miatt. Az otthonától távol Donna a tinédzserek izgalmait keresi barátaival, Beckyvel és Vivekkel, de többet sikerül elérnie, mint amire számított, mert egy félresikerült amatőr detektívjáték során a trió váratlanul emberrablókká válik.

- John, a túlhajszolt, középkorú, egyedülálló apa. Az adósságokkal és az egyedüli szülői lét nyomásával terhelt John féltékenyen sóvárog huszonéves agglegény szomszédja, Jack szabad és könnyű élete után. Amikor a páros akaratlanul egy bosszúszomjas idegen kezei közé kerül, egy elátkozott tárgy örökre megváltoztatja az életüket.

- Meena, a könyörtelenül ambiciózus nőszemély, aki a családja körében azért küzd, hogy ugyanazt az elégedettséget találja meg köztük, mint a munkája izgalmában. Miközben Meena egy feltörekvő kollégájával verseng egy fontos előléptetésért, valami ősi dolog kezd felszínre törni a munkahelye épületének pincéjében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6/10 - Egy játéknak álcázott film
2021. július. 26.

Ha jellemeznem kellene, akkor a Last Stop nem más, mint egy játéknak álcázott interaktív film, szinte zéró játékmechanikával és nulla újrajátszhatósági rátával. Nagyon nagy kár érte, mert rég láttam játékokban ennyire jól megírt karaktereket, és egészen a fináléig a történet is magával ragadó. De mivel a Last Stopot játékként adták ki, ezért képtelen vagyok 6 pontnál többet adni neki, még annak ellenére sem, hogy sem a grafikája, sem a szinkronja, és sem a zenéje miatt nem kell szégyenkeznie.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gameplay videó érkezett a Last Stopból
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. április 2.)

Gameplay videó érkezett a Last Stopból

A játékban 3 különálló karakter életének összefonódását követhetjük majd végig.

Last Stop - egy játéknak álcázott film
Teszt
2 éve 11 hónapja (2021. július 26.)

Last Stop - egy játéknak álcázott film

A Telltale szétesése után egy olyan illúzióba sikerült ringatnom magamat, hogy a játékipar talán képes lesz tanulni a pórul járt csapat hibáiból, és a jövőben,...