King's Quest: Season 1

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. július 28. (8 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: The Odd Gentlemen

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az újradefiniált legendás kalandjáték első évada, amelyben Grahamnek, a kalandvágyó lovagnak a kalandjait élhetjük át a már öreg önmaga visszaemlékezéseinek formájában. Cel shaded grafika és a Telltale kalandjátékokra emlékeztető párbeszédrendszer, nem túl könnyű puzzleök, és rengeteg kaland vár az újraértelmezett King's Questben!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.