King's Quest 7: The Princeless Bride

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. november 23. (29 éve 6 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Valanice királynő szeretné ha lánya Rosalie végre férjhez menne. A lányt a házasság helyett azonban sokkal jobban izgatja az, hogy különféle kalandokba keveredjen, és a játék alapjául szolgáló események erre rátesznek egy pár lapáttal. Miután Rosaliet egy különleges lény egy örvény felé csalogat, őt és édesanyját egy teljesen másik világba teleportálja. Ráadásul mindketten más és más szegletébe kerülnek ebben a világban, Rosaliet pedig az esemény trollá változtatta. Nincs más hátra mint hogy megtalálják egymást, megtörjék a lány átkát, és a kalandok közben az árnyékból előlépő gonosz boszorkánytól is megszabaduljanak.

A King's Quest hetedik része immáron teljesen Graham király nélküli játékot takar, minden ízében rajzfilmszerű, kézzel rajzolt grafikát és a kornak megfelelően point'n click irányítást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.