King's Quest 5: Absence Makes the Heart Go Yonder!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1990. november 9. (33 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy szép napon Graham király úgy dönt, hogy sétál egy nagyot a közeli erdőben. Mikor visszatér hőn szeretett várához, arra eszmél, hogy az egész kastély szőrén-szálán eltűnt! Éppen azon tanakodik, hogy miképp lehetséges az egész, amikor egy Cedric nevű bagoly tűnik fel előtte aki azt állítja, hogy látta ahogy eltűnik a vár és szerinte egy Mordack nevű varázsló tehet az egészről.A bagoly emellett felajánlja hősünknek, hogy elviszi őt mesteréhez, Crispinhez aki biztosan tud majd neki segíteni. Graham elindul, hogy visszaszerezze nem csak a várát, de a családját is aki az épülettel együtt tűnt el. A King's Quest ötödik része az első a sorozatban amely point'n click irányítást használ, ennek megfelelően teljesen új kezelőfelülettel rendelkezik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.