Kelvin and the Infamous Machine

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. július 21. (7 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Blyts

Kiadó: Blyts

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux, Android

Leírás:

Humoros, hagyományos point and click kalandjáték, amelyben Kelvint, a belemenős, de nem túl okos srácot irányítjuk, akinek az a feladat jutott osztályrészül, hogy visszaterelje a kibillentett világot a normális kerékvágásba. Történt ugyanis, hogy Dr. Edwin Lupin, miután élete kutatását a nevetség tárgyává tette a média, úgy dönt, hogy épít egy időgépet, visszautazik a múltba, és úgy alakítja a világ történéseit, hogy ő legyen a világ egyedüli géniusza.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.