Jennifer Wilde: Unlikely Revolutionaries

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 18. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Outsider Studios

Kiadó: Outsider Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A fiatal francia művésznő, Jennifer Chevalier talán maga sem gondolta volna, hogy az 1921-es párizsi jazzkorszak kezdetén három dologba is belekeveredik: a halálba, a kémkedésbe és a forradalomba. Kalandja három országon keresztül vezet végig – Franciaországon, Anglián és Írországon – mégpedig nem mással az oldalán, mint Oscar Wilde szellemével.

Jennifer úgy véli, hogy apja nemrég bekövetkezett halála nem egyszerű „baleset” volt. Az apja szállodájában rátalál egy medálra, és a nő megpróbálja felhasználni gyermekkori képességét, hogy beszéljen a szellemekkel, hogy megidézze apja szellemét. Akaratlanul is Oscar Wilde, a híres ír drámaíró szellemét idézi meg, akinek Jennifer apjával folytatott viszonya a medálhoz kötötte a szellemét. Jennifer és Oscar gyilkosságok, szellemek és intrikák szövevényébe keveredik, miközben megpróbálják megoldani Jennifer apjának gyilkosságát, és eközben mély barátság alakul ki kettejük között...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.