Inua - A Story in Ice and Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 10. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Fejlesztő: The Pixel Hunt

Kiadó: ARTE France

Platform: Windows/DOS, Mac OS, Switch, iOS, Android

Leírás:

Az Inua egy point-and-click narratív játék, amelyben három főszereplő évtizedek által elválasztva, de ugyanazokra a helyszínekre utazik a messzi északon. Fedezd fel az egyes korszakokat és manipuláld az elméjüket, hogy megváltoztasd a történelem menetét.

Ismerd meg Taïnát, egy mai korban élő riportert, aki eltökélten kutatja az igazságot a Terror eltűnése mögött, amely annak idején a Franklin-expedíció egyik hajója volt, és amelynek célja az Északi-sarkvidék felfedezése volt még a 19. században. A sorsa rejtélyes módon összekapcsolódik Peterével, egy fiatal filmesével, aki az 1950-es években egy katonai expedícióról tudósít, és Simonéval, aki a Franklin-expedíció egyik tengerésze volt, és aki a legénység életben maradásáért küzd. Navigálj az időben, hogy megtudd, mi köti össze őket. Keress ötleteket, ültesd el őket a szereplők fejében, és vezesd őket Nanurluk, a 10 000 évvel ezelőtt élt mitikus jegesmedve felé.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.