Hindsight

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 4. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Mi lenne, ha a mindennapi életünk fizikai tárgyai, a tárgyak, amelyeket közel tartunk magunkhoz, valódi ablakok lennének a múltba? Erre a kérdésre keresi a választ a Hindsight című felfedezős, narratív kalandjáték.

A játék történet egy nő teljes életét átíveli, a születésétől napjainkig, miközben a nő megpróbálja értelmezni életének egészét. A Hindsight arra kéri a játékost, hogy lassítson le egy kicsit, és figyeljen oda a hátrahagyott apróságokra. A feladata pedig az lesz, hogy összerakja ezeket a dolgokat, és hogy megváltoztassa a nézőpontját, amíg meg nem találja a megfelelő perspektívát, amely mélyebbre húzza őt a múltba.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.