Hill Agency: PURITYdecay

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 31. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Noir, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Achimostawinan Games

Kiadó: Achimostawinan Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

2762-ben járunk, és Meeygen Hillt, egy kőkemény magánnyomozó irányítunk, aki Észak-Amerika egyik utolsó nagyvárosának környékén dolgozik. A munkád csupa elszökött gyerek és hűtlen házastárs, egészen addig, amíg egy hölgy be nem ront hozzád Risen City-ből, és meg nem változtatja az életedet. A húgát meggyilkolták, és a zsaruk használhatatlanok. Rajtad múlik, hogy kiderítsd, ki a tettes, és úgy tűnik, hogy ez az ügy sokkal messzebbre nyúlik, mint azt valaha is gondoltad volna...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.