Hidden Agenda

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 22. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller

Leírás:

A játék Becky Marnie nyomozó és Felicity Graves helyi ügyvéd történetét mutatja be, akik a hírhedt, a lapokban csak "The Trapper" (A csapdás) gyilkosként emlegett elmebeteg elfogásán munkálkodnak. Ahogy azt már a Supermassive Games fejlesztőcsapattól megszokhattuk, quick-time jelenetekkel telefűzdelt és a döntéseinktől is nagyban függő interaktív filmre számíthatunk majd.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.