Heroine's Quest: The Herald of Ragnarok

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. március 20. (10 éve 4 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Crystal Shard

Kiadó: Crystal Shard

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Fedezd fel az északi mitológia gazdag világát! Egther, az utolsó fagyóriás, megesküdött, hogy jéggé változtatja az egész világot. Egy fiatal hősnőre hárul a feladat, hogy felvegye vele a harcot, de előbb túl kell élnie a zord környezetet, meg kell küzdenie az ellenséges trollokkal, és le kell győznie a klasszikus mítoszok számos lényét és szereplőjét.

A Heroine's Quest egy kaland / RPG, amelyet a klasszikus Quest For Glory sorozat ihletett, és az RpgCodex a 69. legjobb számítógépes RPG-nek választotta. A legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenes!

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.