Hermitage: Strange Case Files

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 26. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Hermitage egy paranormális, horror vizuális-novella, amelynek története egy baljós könyvesbolt körül forog. A bolt a lehető legszokatlanabb vásárlókat vonzza: olyanokat, akik mindannyian rejtélyes, a paranormális jelenségek határát súroló ügyekbe keverednek. Vizsgáld ki a rejtélyes eseteket, a könyvesbolt nem túl motivált tulajdonosának, egy volt antropológiaprofesszornak a bőrébe bújva, akit ismeretlen okokból még soha senki nem látott a könyvesboltján kívül.

Egy menekülőben lévő hackerzseni, egy önjelölt nyomozó és egy szűkszavú jogi tanácsadó segítségével kell a végére járnod egy sor borzalmas esetnek, szem előtt tartva a természetfeletti borzalmakat, amelyek a remetealak Lovecraft könyvgyűjteményének lapjain lapulnak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.