GRUNND

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 26. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Fontos döntéses, Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: SEKTAHOUSE

Kiadó: SEKTAHOUSE

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A GRUNND egy teljesen kézzel készített, szinkronos, oldalnézetes point-and-click kalandjáték, ahol a döntéseink valóban számítanak. Ez a rejtélyes sci-fi egy látszólag hétköznapi helyen játszódik, amely fokozatosan átmegy egy szürreális és csavaros világba, tele láthatatlan istenekkel, és napirenddel. A játék többféle befejezéssel és rengeteg érdekes szereplővel rendelkezik.

A GRUNND legfőbb inspirációi Franz Kafka és David Lynch művei, a délies gótika és a black metál hangulata, valamint egy nagy csipetnyi minőségi sci-fi voltak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.