Gemini Rue

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. február 24. (13 éve 4 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Villogó fényekkel teli hatalmas helyiségben egy ember fehér ruhában leszíjazva ül egy székben, amelyből ráadásul mindenféle vezetékek kapcsolódnak össze, ki tudja miféle szerkezetekkel. Nem egy kellemes kezdet a Delta-Six kódnevű egyén számára, és ezen a helyzeten még az sem javít, hogy az őt körbeálló tudósok megpróbálják nyugalomra inteni. Kár is próbálkozni: a következő pillanatban ugyanis egy hatalmas tű áll Delta-Six nyakába, majd elveszti az eszméletét...

Azriel Odin földet söprő kabátja a szakadő eső miatt már csuromvizes, amikor megérkezik a megbeszélt találkozó helyszínére, és aggodalmát az űrhajót vezető társával is megosztja, akivel telefonon tartja folyamatosan a kapcsolatot. Bár állítólag az illető nincs a Boryokudan nevű bűnszervezettel kapcsolatban, azért a Barracus bolygó baljós sikátorai semmi jót nem igérnek főhősünk számára. Mivel azonban célja nem kevesebb, mint megtalálni az öccsét, ezért ha kell, átkutatja az egész várost.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.