Fragile

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 11. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Beer Night Studios

Kiadó: Beer Night Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Fragile egy durva és sötét témát boncolgat. Ulánbátorban járunk, Mongólia fővárosában, amelynek utcájáról elrabolnak egy kislányt. Ezt a kislányt irányítva kell megmenekülnünk az emberkereskedők karmai közül, miközben nem csak az embertelen embereken és körülményeken kell túljutnunk, de a kislány egyre instabilabb elmeállapotán is, amely nem meglepő módon, de súlyos sérüléseket szenvedett. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.