FoxTail

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 1. (6 éve 4 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Artem Vodorez

Kiadó: Artem Vodorez

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A FoxTail egy teljesen hagyományos, leginkább a 90-es évek point-and-clickjeire hajazó pixel kalandjáték. A játék főhősnője a karizmatikus, vicces és ravasz róka Leah. Hosszú és nehéz utazás vár rá: aknákon, hegyeken, mocsarakon és veszélyes erdők labirintusain kell keresztül jutnia, legyőzve a saját félelmeit és segítve azokon, akikkel ezen a veszélyes, de egyben csodás útján összetalálkozik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Március elsején érkezik a rókakaland
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. február 3.)

Március elsején érkezik a rókakaland

Már-már úgy tűnt, hogy végleg a feledésbe merül ez hangulatos kis kalandjáték, de pár napja szinte a semmiből jött egy trailer és a bejelentés, hogy a játék ige...