Forspoken

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 24. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Forspoken (eredetileg Project Athia munkanév alatt volt ismert) egy akció-kalandjáték, amely egy fantasztikus világba kalauzolja el a játékosokat, tele különös erőkkel és szörnyekkel. A játék fejlesztéséért a Luminous Productions stúdió fejlesztői felelnek, melynek tagjai között a Final Fantasy XV jRPG alkotói is megtalálhatók.

A Forspoken főszereplője Frey Holland, aki egy olyan veszélyes világban küzd a túlélésért, ahol természetfeletti elemek és a mi valóságunkra is jellemző dolgok keverednek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.