Forest Grove

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 29. (7 hónapja 2 hete)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Miga Games

Kiadó: Miga Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Zooey Kunstmatigaard, egy milliárd dolláros technológiai vagyon tinédzser örökösnője eltűnt. A szülei elhunytak, és a hatalmas vagyont most Zooey mostohaanyja, Mary kezeli. A hatóságok bűncselekményre gyanakodnak. Zooey eltűnését egyébként éppen ő jelentette be. A lányt utoljára a hálószobájában látták a Forest Grove-i otthonában. A Távoli Törvényszéki Iroda ezt kihasználva beveti legújabb technológiáját, a Nanodecket, hogy megvizsgálja a helyszínt, bizonyítékokat gyűjtsön, és leleplezze az eltűnése mögötti igazságot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

7.5/10 - Holografikus nyomozás az eltűnt lány nyomában
2023. december. 17.
A Forest Grove mind a kivitelezésében, mind a játékmenetében néhol elég sutácska próbálkozás, azonban kifejezetten látszik rajta, hogy a készítők megpróbáltak egy általuk kitalált keretrendszerben minél jobban elmesélni egy rejtélyes történetet. Azért persze nem mondható egy modernkori cyberpunk, Agatha Christie műveinek babérjaira törekvő sztorinak, ellenben eléggé lebilincselő ahhoz, hogy a monitor elé szögezzen nyomkeresgélésre mindenkit, aki szereti az ilyesmit. A hibái és a rövidsége ellenére látszik, hogy igyekeztek a készítők, és remélhetőleg a következő alkotásuk már kifinomultabb lesz (és nem fagy majd ennyit, mint ez; controllerrel például a megjelenés után sem megy, mert rögtön a Windows ölelő karjaiban találjuk magunkat, ha rádugunk egyet).

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Forest Grove – Holografikus nyomozás az eltűnt lány nyomában
Teszt
6 hónapja 3 hete (2023. december 17.)

Forest Grove – Holografikus nyomozás az eltűnt lány nyomában

Az elsőjátékos Miga Games egy kellemes sci-fi nyomozósdival mutatkozik be, ami izgalmas történetet és gondolkodtató fejtörőket ígér. De vajon jól is sikerült?