Five Dates

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 17. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Five Dates egy humoros, interaktív film, a modern világ és a hozzá kötődő digitális randizás kiszámíthatatlanságáról. Egy brit, fiatal srácot irányítunk, aki egy randi applikáció segítségével próbál barátnőt szerezni magának. Az applikáció 5 potenciális nőt talál a számára, és már csak rajta áll kideríteni, hogy működik-e még a kémia, az egymásra hangolódás, vagy maga a kapcsolat, egy érintésektől mentes, egymástól elzárt világban.

A történetet a 2020-as koronavírus miatti "lockdown" alatt írták meg és vették fel a szereplőkkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Five Dates – interaktív film a modern randizgatás kiszámíthatatlanságairól
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. november 18.)

Five Dates – interaktív film a modern randizgatás kiszámíthatatlanságairól

A Wales Interactive szinte ontja magából az érdekesebbnél érdekesebb FMV kalandjátékokat, illetve interaktív-filmeket, és talán némi meglepetésre, de eddig szin...