Finding Paradise (To the Moon 2)

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. december 14. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A To the Moon és a Bird Story folytatása, melyben főhősünk Colin immáron felnőtt, öreg ember lett, akihez egyre közelebb kerül a halál. Két orvost hívnak, akik behatolnak a tudatalattijába, keresztülhaladnak az emlékein és mesterségesen próbálják meg teljesíteni Colin utolsó kívánságát.

A játék érdekessége, hogy nem csak a To the Moonhoz, hanem az attól teljesen független mini-kalandhoz, a Bird Story-hoz is kapcsolódik. Ugyanis az új játékban az "emlékdoktorok" idős páciense nem más, mint akit a madár barátos történetben kissé visszahúzódó, de kedvelhető kisfiúként ismertünk meg.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - A Paradicsom nyomában
2018. január. 7.
A Finding Paradise egy csodálatos utazás az emberi lélek legmélyére. Kan Gaonak sikerült intelligensen, az önismétlés hibáját elkerülve folytatást írnia a To the Moonhoz és a Bird Storyhoz is egy magával ragadó új történet személyében, amit a régi rajongóknak és az újoncoknak is kötelező beszerezniük.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Finding Paradise (To the Moon 2)
Teszt
6 éve 6 hónapja (2018. január 7.)

Finding Paradise (To the Moon 2)

A világ egyik legmeghatóbb játékának számító To the Moon alapvetően egy kerek, lezárt történet. Egy kiválóan kitalált lore-ral rendelkező, szomorú családregény;...