Final Fantasy VIII

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. február 11. (25 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A J-RPG sorozat 8. része két és vél évnyi fejlesztés után 1999 őszén jelent meg Playstation 1-re, 2000 tavaszán pedig PC-re.

A játék a címével ellentétben nem egy fantasy, hanem sci-fi elemekkel rendelkező világban játszódik. A történet középpontjában a magának való diák, Squall Leonhart áll, aki a SeeD névre hallgató katonai szervezet egyik kiképzőközpontjában, a Balamb Gardenben tanul. A diákok részt vesznek egy, záróvizsgaként funkcionáló mini-háborúskodásban, mely hatására felborul az eddig viszonylag békés világrend. Squall és kis csapata kénytelen lesz részt venni egy elnök elleni gyilkosságban, nagyhatalmú varázslónők elleni hajszában, és még a tér-idő kontinuum összeroppanását is meg kell akadályozniuk.   

A játék grafikája bár ugyanúgy pre-renderelt hátterekből és poligonos figurákból áll, mint az elődje, jóval fejlettebb, szebb látványvilágot varázsol a Tv-képernyőre.  

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.