Final Fantasy VII Rebirth

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 29. (3 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Érzelmes, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Hibrid - RPG-kaland, Randiszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Fotorealisztikus

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Square Enix

Kiadó: Square Enix

Platform: PlayStation 5

Leírás:

Az 1997-es klasszikus JRPG remake trilógiájának második része, amiben Midgar városát magunk mögött hagyva immár szabadon, amolyan japán módra készült open world játékban járhatjuk be Gaia világát, miközben az univerzum meg minden elpusztítására törekvő Sephiroth nyomában kutyagolunk.


A 2020-as Remake után a Square Enix kiválóan képes egy nyílt, jóval szabadabb játékmenetű részben is megmutatni, hogy azért még mindig ők a JRPG-k királyai.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Final Fantasy VII

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

9.5/10 - Egy remek remake
2024. március. 29.
A Final Fantasy 7 Rebirth kiválóan, kreatívan és az eredeti alapanyaghoz tisztelettel hozzányúlva folytatja azt, amit a 2020-as Remake elkezdett. A régi rajongóknak szívből tudom ajánlani, mert csodálatos, és sokkal jobb élményben lesz részük a nyílt világnak köszönhetően, mint az első rész esetében (hogy aztán megint lehessen tűkön ülni legalább 3 évet utána), ahogyan az újoncoknak is, mert bármelyik mai modern nyugati játékkal felveszi a versenyt, miközben meg azért képes japán maradni, és hű lenni önmagához is. Ha nem riaszt el valakit a végtelen +2 lehetséges tennivaló, akkor nagyon jól fog szórakozni vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Final Fantasy 7 Rebirth - Egy remek remake
Teszt
2 hónapja 2 hete (2024. március 29.)

Final Fantasy 7 Rebirth - Egy remek remake

Négy évnyi körömrágás után végre folytathatjuk Cloudék világmegváltó kalandját, ami nagyjából ott veszi fel a fonalat, ahol a Remake abbahagyta. De akkor ez mos...

Ezzel játszottunk márciusban
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. április 2.)

Ezzel játszottunk márciusban

Folytatódik „Ezzel játszottunk...” sorozatunk, hogy továbbra is megosszuk élményeinket és rávilágítsuk a figyelmet néhány címre.