Everlight: Of Magic & Power

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. szeptember 30. (15 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ennek a hagyományos point and click kalandjátéknak a főhőse Melvin, egy szégyenlős, csendes srác, aki véletlenül felfedez egy átjárót a mágikus Tallen világába. Tallen városát egy rejtélyes átok sújtja. A település lakói éjjel teljes személyiségcserén mennek keresztül, így például a nappal oly bátor őr, éjszaka félőssé és gyengévé változik. Melvinre hárul a feladat, hogy ezt az átkot feloldja, de ehhez a saját félelmein és gyengeségein is felül kell emelkednie.

A játékban lévő fejtörők megoldásához éjszaka és nappal is be kell járnunk az egyes helyszíneket. A fejtörők egyébként hagyományos kalandhoz méltónak mondhatóak. Vannak köztük párbeszédre, logikai fejtörőkre és leltáros-kombinációra alapulók is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.