Ether One

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. március 25. (10 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Ether One egy belső-nézetes kalandjáték, amely az emberi elme törékenységével foglalkozik.

A világban két út közül választhatsz. Az egyik középpontjában egy rejtvényektől mentes történetfeltáró útvonal áll, ahol a saját tempódban bontakoztathatod ki a történetet.

De van egy mélyebb, kalandosabb út is, ahol összetett rejtvényeket oldhatsz meg, hogy helyreállítsd a páciens életet megváltoztató eseményeket, és segítsd őt az élete érvényesítésében.

A döntés a te kezedben van.
 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.