Encodya

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. január 26. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

2062-ben járunk Neo-Berlinben, egy sötét, vállalatok által irányított, futurisztikus megavárosban. Főhősünk egy 9 éves árva, akire egy SAM-53 nevű nagy és ügyetlen robot vigyáz. Egy nap a kislány rájön, hogy az apja egy nagyon fontos küldetést hagyott rá: hogy befejezze a tervét, és megmentse a világot a szürkeségétől!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Januárban érkezik az Encodya
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. november 20.)

Januárban érkezik az Encodya

A megjelenési dátum mellé pedig egy impozáns bemutató videót is mellékeltek.