Embracelet

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 24. (3 éve 9 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Érintőképernyős

Fejlesztő: Machineboy

Kiadó: Machineboy

Platform: Windows/DOS, Switch, iOS

Leírás:

Az Embracelet egy nagyon hangulatos kaland, amiben egy 17 éves fiatalemberrel járhatunkbe egy apró norvég szigetet, miközben megfejthetjük a srác nagyapjának sötét titkát, új barátokra lelhetünk és megállapíthatjuk, hogy nem olyan egyszerű dolog felnőni. A kaland látványvilága és (néha a játékmenete is) az LBA 2-re emlékeztet, amivel kiérdemel egy hatalmas pirospontot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.