Egypt 3: The Egyptian Prophecy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. március 29. (20 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Kheops Studio

Kiadó: The Adventure Company

Platform: iOS, Windows/DOS

Leírás:

II. Ramses fáraó haldoklik. Amon-Re, a Nap istene, meghosszabbítja az életét, ha Ramses egy hatalmas obeliszket állít fel a tiszteletére. De a projekt építése a balesetek és az építésvezető megmagyarázhatatlan betegsége miatt késik. Ha az obeliszk nem készül el időben, Ramses életét veszti. A kétségbeesett fáraó Mayához, az egyiptomi papnőhöz és mágushoz fordul segítségért, aki rendelkezik egy olyan képességgel, amivel át tud lépni egy másik idősíkba - az egyiptomi ősi istenek világába. Ramses reménykedik, hogy Maya felfedezi a problémák mögött álló rejtélyt és végül megmenti az életét.

Az Egypt játékokhoz híven, ebben a részben is rengeteget tanulhatunk az ókori Egyiptomról, miközben különböző nehézségű fejtörőkön kell átrágnunk magunkat. 2010-ben a játék iOS rendszerekre is megjelent.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.