EarthWorms

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 23. (6 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: All Those Moments

Kiadó: Ultimate Games S.A.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy szürreális világban játszódó, sci-fi elemekkel bíró, point and click kalandjáték. Főhősünk Daniel White, a parapszichikus képességekkel rendelkező magánnyomozó, akinek ügyei megoldásában nagy segítséget nyújtanak a látomásai. Legújabb feladataként egy kis halászfaluból eltűnt tinédzserlányt kell megtalálnia. A történet előrehaladtával Daniel egy egyre csak növekvő globális konspirációban találja magát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.