Dracula: Origin

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. május 20. (16 éve 1 hete)

Műfaj: Horror, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Bújj a híres Van Helsing professzor bőrébe, és élj át egy izgalmas utazást, amely Londonból Egyiptomba, Ausztriába és a Kárpátok Európáján keresztül egészen a Sötét Herceg félelmetes búvóhelyéig vezet.

Az egykor a kereszténység lelkes védelmezője, Dracula elveszíti Istenbe vetett hitét, amikor egyetlen igaz szerelme elhagyja őt, és máshoz megy férjhez. Dracula ekkor lepaktál a Sötétség Hercegével, és vámpírrá válik. Az idő múlásával Dracula felfedezi egy kézirat létezését, amely állítólag részletesen leír egy rítust, amely visszahozza az elkárhozott lelkeket a túlvilágról.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Dracula: Origin - végigjátszás
Végigjátszás
15 éve 10 hónapja (2008. július 9.)

Dracula: Origin - végigjátszás

Az ukrán Frogwares csapat most szünetképp felhagyott egy picit a Sherlock Holmes sorozattal, de nem kell félni, legújabb játékuk, a Dracula: Origins-al egyáltal...