Disturbing Forest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 15. (3 hónap 10 óra múlva)

Műfaj: Fantasy, Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Low-poly, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Disturbing Forestben nem találsz hercegnőket, akiket meg kell mentened a sárkányoktól, vagy a "hack, slash, and run" típusú csetepatékat. Miközben egy érett detektívtörténetet mesél el, a játék érzelmek, elmélkedések és kulturális utalások széles skáláján keresztül visz el egy utazásra. Mindezt gondosan megtervezett játékmenet hajtja, hatékonyan egyensúlyozva a túlélőelemek és a logikai rejtvények között.

Egy volt katonát alakítasz, akit igazságtalanul zártak börtönbe. Amikor úgy érzed, hogy zsákutcába kerültél, váratlanul meglátogat egy régi barátod, aki alkut ajánl neked: szabadságot kapsz, ha cserébe szívességet teszel a megbízójának. Jól hangzik, mi? A gond csak az, hogy a "szívesség" ebben az esetben azzal jár, hogy valaki elveszíti a fejét. Mégpedig a te segítségeddel.

A Disturbing Forest egy belső-néztes puzzle-kalandjáték, ahol nyomozol, harcolsz, kézműveskedsz és rejtvényeket oldasz meg. A cselekmény egy eredeti fantasy univerzumban játszódik.

A küldetések hosszú listájának köszönhetően – változatos, nem lineáris feladatok, amelyek előreviszik a cselekményt, tele vannak easter eggekkel – több tíz órányi felejthetetlen szórakozásra számíthatsz. Gyakran kell majd szörnyekkel, köztük a legszörnyűbb – emberbőrbe bújt – fenevadakkal való küzdelemben bizonyítanod rátermettségedet. Az erő, a reflexek és a felszerelés lesz a legfontosabb tényező, amely meghatározza az ilyen csaták eredményét. Más küldetések során kreativitásra és az eszedre kell hagyatkoznod.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.