Discworld Noir

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1999. június 1. (25 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Noir, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Ankh-Morpork a sötétség által körülvett város, ahol a hideg Ankh folyó folyik, ahol mindig esik, és ahol a törpék és a trollok együtt léteznek a titkos társaságokkal, a vallási fanatikusokkal, a hülye rendőrkapitányokkal és a zongoristákkal. És itt él Lewton is, a keserűen szarkasztikus, éles szemű magánnyomozó, aki bizarrabbnál bizarrabb ügyekből próbál megélni. Egy nap felkéri őt egy titokzatos nő, névszerint Carlotta, hogy kerítse elő az elveszett szeretőjét. A sötét városon át vándorolva, bizonyítékokat gyűjtve, Lewtonnak meg kell oldania az ügyet, szembe kell néznie egy baljós összeesküvéssel, és ismét gyötrődnie kell a szerelem és a kétségbeesés között.

A Discworld Noir az egyik legjobban sikerült noir kalandjáték, aminek bár hatalmas kritikai sikere volt, anyagilag teljesen megbukott. A játék előrerenderelt 3D-s karaktereken keresztül mutatja be a történetet, amely az elején még humorral teli, de a végén már lovecraftiasan horroros beütésű lesz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megújul a születésnapos ScummVM
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 10.)

Megújul a születésnapos ScummVM

Kedvenc kalandjáték „emulátorunk” a napokban lett 19 éves, amit igen tisztességesen ünnepeltek meg a fejlesztők. Összeolvasztják ugyanis egy al-projektjükkel, a...

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot
Hír
5 hónapja 1 hete (2024. február 9.)

A készítő szerint van rá esély, hogy kiadják újra a Discworld-sorozatot

A Time Extensionnek adott friss interjúban Gregg Barnett, a '90-es évek klasszikus Discworld point-and-click kalandjátékainak tervezője elárulta, hogy a játékok...

AG Podcast 5x07 - Kalandjátékok a Korongvilágról: A Discworld-trilógia
Hír
2 hete 2 napja (2024. június 30.)

AG Podcast 5x07 - Kalandjátékok a Korongvilágról: A Discworld-trilógia

Megérkezett júniusi adásunk a ‘90-es években megjelent Korongvilág-adaptációkról, vagyis a Perfect Entertainment három Discworld kalandjátékáról.

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban
Érdekesség
1 hete 5 napja (2024. július 3.)

Ezzel ütöttük agyon az időt júniusban

Ha hó eleje, akkor szokásos rovatunk az elmúlt hónap (nem kizárólag) játékos élményeiről.