Dimhaven Enigmas

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. december 31. (1 év 5 hónap múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Zadbox Entertainment

Kiadó: Zadbox Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Dimhaven Enigmas a Quern fejlesztőinek új projektje. Egy magával ragadó, elbeszélésközpontú kaland; a rejtvényfejtés és a felfedezés által vezérelt történetmesélés egyedi keveréke, amelyben Emily Ravenstone szerepét ölthetjük magunkra, akinek az a feladata, hogy megtalálja a nagybátyját a különös szigeten.

A történet egy alternatív valóságban játszódik az 1980-as években, egy olyan helyen, amelyet egy soha nem létezett kelet-európai ország gyermekkori emlékei ihlettek. Dimhaven egy távoli sziget a semmi közepén, amelyet zord hegyek borítanak, ködbe és kietlenségbe burkolózva. Az egykor nyüzsgő turistaparadicsomot az elmúlt évek rejtélyes eseményei szinte teljesen elhagyatottá és elszigeteltté tették. Légi forgalom szinte egyáltalán nincs, és a lakosok többsége éppen a repülőtér bezárása előtt hagyta el a szigetet. A teherszállítás már régen megszűnt, és alig érkezik hír a szigetre - és a szigetről is. Legalábbis úgy tűnik...

„A sziget csendjében láthatatlan mélységek ősi suttogásai rejlenek.”

A Dimhaven egy koncentrált történettel és egyértelmű kihívásokkal indul, de ahogy haladunk előre, és egyre több helyszínhez férünk hozzá, a játék nyitott világú élménnyé alakul át: túraútvonalak, ősi romok, titkos átjárók, opcionális feladatok és fotós kihívások várják a játékosokat. Ezek mind-mind a környezet mélyebb megismerésével, rejtett történetekkel és az számos meglepetéssel jutalmaznak a kaland során.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A Steam nyári demófesztjének legjobbjai, avagy mi minden vár ránk még az idén
Érdekesség
1 hónapja 2 napja (2024. június 19.)

A Steam nyári demófesztjének legjobbjai, avagy mi minden vár ránk még az idén

A múlt héten lezajlott a Steam nyári demófesztiválja, ami során röpke 60 demón átrágva magunkat kicsemegéztünk néhány érdekesebb kaland meg sztoriorientált játé...

Döcög a Dimhaven Enigmas Kickstarter-kampánya
Hír
6 napja 9 órája (2024. július 15.)

Döcög a Dimhaven Enigmas Kickstarter-kampánya

Sajnos nem hasít a Quern készítőinek új játéka a Kickstarteren.