Death Stranding

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. november 8. (4 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Sam Bridgesnek szembe kell néznie a világgal, melyet a természetfeletti kataklizma, a Death Stranding teljesen átformált. Jövőnk szétesett darabjait kezében tartva útnak indul, hogy lépésről lépésre újraegyesítse a széthullott világot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kojima valami durvát tol már megint
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 8.)

Kojima valami durvát tol már megint

Kábé ezek voltak az első gondolataink, amikor tavaly bemutatkozott Meal Gear atyjának a legújabb, immáron nem a Konaminál készülő játéka. A ma reggel kiadott vi...

Death Stranding 2 előzetest is kaptunk a State of Play rendezvényen
Hír
5 hónapja 1 hete (2024. február 1.)

Death Stranding 2 előzetest is kaptunk a State of Play rendezvényen

Hogy továbbra is a 2024-es State of Play kalandjátékos eseményeinél maradjunk, a Death Stranding 2 is bemutatkozott egy látványos, hosszú és… bizarr előzetessel...