Days Gone

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. április 26. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Thriller, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék főszereplője Deacon St. John, aki fejvadászként tengődik a zombi apokalipszik közepén, az Egyesült Államokban. Szeme előtt igazából csak egy cél lebeg, hogy megtalálja a káosz közepette elveszett szerelmét.

A nyitott világú játék rengeteg felfedezést, akciót, érdekes karaktereket és izgalmas történetet ígér. Az eredetileg kizárólag csak PS4-re megjelent alkotást végül 2021-ben PC-re is átportolták.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

7/10 - A középszerűségnek a jövőre való tekintettel is komoly ára van
2021. május. 21.

És tulajdonképpen megnézve, hogy az ismeretes alapár alatt, tehát 50 eurós cédulával jelent meg, ami pár hónap múlva akár ennél is kevesebb lehet, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem éri meg. Ami a Sony játékainak minőségi és tartalmi nívóját illeti, azt a Days Gone is tudja. A játékmenetben az avatott szemnek bőven akadhatnak kifogásai, de a teljes körű támogatás és a betonbiztos működés egy újabb érv, a vélhetően (és sajnos) folytatás nélkül maradó játéknak. Pedig ha csak az általam felsorolt dolgokon változtatnának, akár egy újabb klasszikus is válhatott volna egy második részből. Így marad a Days Gone PC-s verziójának a megbecsülése és az intő példa arra vonatkozóan, hogy a középszerűségnek a jövőre való tekintettel is komoly ára van.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Days Gone
Teszt
3 éve 3 hete (2021. május 21.)

Days Gone

Zombis és open world játékokkal tele a padlás, és a Days Gone többek között emiatt sem keltette fel annak idején az érdeklődésemet. A mára különutassá vált Bend...