DARQ

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. augusztus 15. (4 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Unfold Games

Kiadó: Unfold Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A DARQ egy történetet mesél el Lloydról, egy fiúról, aki rájön, hogy álmodik. Lloyd szerencsétlenségére, az álom gyorsan rémálommá változik, és minden kísérlet arra, hogy felébredjen, kudarcba fullad. A tudatalattija legsötétebb zugainak felfedezése során Lloyd megtanulja, hogy élje túl a rémálmot a fizika törvényeinek hajlításával, és az álomvilág folyékony szerkezetének manipulálásával.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.