Cuphead

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 29. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Studio MDHR

Kiadó: Studio MDHR

Platform: Windows/DOS, Xbox One

Leírás:

Cuphead és Mugman iszonyatosan nagy kihívásokkal tarkított kalandjai amelyben egy sikertelen kockajáték következtében eladják a lelküket az Ördögnek. Ahhoz, hogy megváltást nyerjenek, az eleddig kudarcot vallott különféle lények lelkeit kell begyűjteniük. Kíméletlen iramú run&gun pályák és bossfight harcok várnak ebben a csodásan megrajzolt és animált kegyetlen mesevilágban!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.