Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 6. (2 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tag of Joy

Kiadó: Headup Games

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Xbox One

Leírás:

A játékban egy ifjú amerikai hölgyet, Mildát irányítjuk, aki a nagyapja halála után kap egy rejtélyes levelet, miszerint a családjuk egy hatalmas titok őrzője, ami a Litván Nagyfejedelemség soha meg nem koronázott uralkodójával kapcsolatos. A lány elhatározza, hogy felfedi a misztikumot, amihez keresztül-kasul be kell utaznia Európát.

A kézzel rajzolt hátterekkel és 3D-s szereplőkkel operáló kaland érdekessége, hogy a legendás fan projekt, a Broken Sword 2.5 grafikusa a látványtervezője, így a kinézetre nem lesz panasz. Ahogy remélhetőleg a játékmenetre sem, amiben a jó öreg pixelvadászat és puzzle elemeken lesz a hangsúly.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Heti hírmorzsák #1
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 16.)

Heti hírmorzsák #1

Összefoglaló a hét kalandjáték eseményeiről.

Limitált kiadást kap a Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit
Hír
2 hónapja 1 hete (2024. május 1.)

Limitált kiadást kap a Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

Májusban akár a rajongók polcain is landolhat a klasszikus point-and-click kalandjáték.